Glitterfox.dk - Ny virksomhed med kvalitetsprodukter til kvinder:

Vi elsker glitter og er du ligesom os, kommer du til at elske vores glitter produkter. Vi er en niche shop der tilbyder glitter ting til den pigede pige.

Hjemmesiden er ny, men ejerne har sammen over 10 års erfaring med at drive en webshop. Vi garanterer:

  • Kvalitetsprodukter du bliver glad for
  • Venlig og imødekommende kundeservice
  • En masse glimmer & glitter ♥

Vores værdier:

Det er simpelt. Vi tror på, at kvalitet og service kommer først. For at drive en succesfuld forretning kræver det tilfredse kunder. 

Det betyder for dig, at du altid trygt og sikkert kan handle hos os, velvidende om at du får lækre produkter. Skulle du mod forventning løbe ind i problemer, så er vi der for dig ♥

 

Hvorfor glitterfox.dk?

Vi har skabt glitterfox.dk med en vision om at skabe en feminin webshop med glitter produkter.

At give mere værdi til vores kunder end de forventer. At give et kvalitetsprodukt vores kunder vil elske, og at have et service-niveau hvor kunden er i centrum og hver kunde afslutter en handel glad og er tilfreds.

Alt i alt at have en web-butik vi kan være stolte af.

 

Hvem er vi?

Vi er 2 ejere, Claus & Stefanie. Claus står for alt det tekniske på hjemmesiden, og Stefanie står for alt det kreative; alt fra billeder, design af hjemmeside og sociale medier. Sådan mener vi at vi danner et godt team sammen.

Vi står begge for kundeservice (som vi samlet har over 10 års erfaring med) og vi svarer altid indenfor 24 timer (men som regel indenfor få timer).

Derudover har vi et lager med vores produkter i Ishøj hvor vi har hyret et professionelt firma til at sørge for, at vores varer bliver sendt ud dagligt og til tiden. På den måde er du altid sikret at dine varer kommer frem hurtigst muligt.